Ontdek met collega's onze mooie omgeving

Vergaderen, teambuilding en personeelsuitjes: alles kan bij Duinoord

Zakelijk
Zakelijk
Zakelijk
Zakelijk

Bungalow Verhuurbedrijf Duinoord, gelegen in Oostkapelle op het eiland Walcheren,  is uitstekend geschikt als locatie voor vergaderingen, bedrijfsuitje en teambuilding.

Het royale groepsverblijf en familiehuis van Duinoord biedt veel ruimte voor vergaderingen. In onze accommodatie kunnen ook presentaties worden gegeven via onze 43 inch schermen. Kiest u ervoor zelf uw eten en drinken te verzorgen (er is een uitstekend uitgeruste keuken) of laat u de catering aan ons over? Graag vernemen we uw wensen.

Tussen het vergaderen door kunt u zich ontspannen.

Maak heerlijke wandelingen, fantastische fietstochten en geniet van de mooie omgeving

Actief
Actief
Actief

Bij de vele cafés en restaurants in en rond Oostkapelle kunt u terecht voor heerlijke hapjes en drankjes en typische Zeeuwse gerechten.

De omgeving van Duinoord biedt vele mogelijkheden voor groepsuitjes en teambuildingactiviteiten. Denk aan Archery Tag, een combinatie van boogschieten en paintball. Het is ook mogelijk om te wandelen met Alpaca’s over het strand. Een zeer rustgevende ervaring.

Wilt u een activiteit door ons laten organiseren? Uiteraard is dat ook mogelijk. Denkt u bijvoorbeeld eens aan een pubquiz, verzorgd met hapjes, zoals tapas en bijpassende drankjes.

’s Avonds gezellig relaxen tijdens de avondmaaltijd. Deze kunt u als team zelf bereiden in onze ruime keuken of laten verzorgen door ons of andere cateraars.

Meerdaagse arrangementen zijn mogelijk. Er is ruime gelegenheid tot overnachten. Laat het ons weten en we doen u een passend voorstel.

Vraag naar onze menukaart

Menu
Menu
Menu

Organiseer uw eigen wijnproeverij en bestel een proeverij box

Wijnproeverij
Wijnproeverij
Wijnproeverij