Zeeland biedt heel veel

Er is van alles te beleven op het mooie Walcheren

Zien & Doen
Zien & Doen
Zien & Doen
Zien & Doen

Ontdek de gezellige familiebadplaats Oostkapelle en omgeving.

Webcam strand
Webcam toren
Bekijk de avonturen van het Duitse schaapje Wollie

Verblijf en overnacht in de luxueuze bungalows, gezellige B&B of heerlijke groepsaccommodatie van Duinoord aan de Zeeuwse kust en beleef een geweldige tijd in Oostkapelle.

Ga eropuit met de fiets en geniet van het prachtige Walcheren. Volg de vele binnenweggetjes over het platteland en door gemoedelijke dorpjes of fiets langs de kust door fraaie bossen en door de mooiste duingebieden.

Plan een fietsroute gecombineerd met een pontjesovertocht. Tijdens de overtocht zult u genieten van de mooie omgeving en de rust op het water!

Walcheren: fietsen en varen

Pontje
Pontje
Pontje

Wandel rond Oostkapelle en ervaar het indrukwekkende natuurgebied De Manteling en het uitgestrekte duingebied Oranjezon (beschermd natuurgebied).

Maak kennis met de Zeeuwse cultuur, proef typisch Zeeuwse gerechten en adem  de gezonde zeelucht.

Tijdens uw verblijf in Duinoord zijn er in de zomermaanden verschillende kitesurfscholen in de buurt actief of geopend waar u prachtige dagen aan zee of het Veerse Meer kunt beleven.

Dagje winkelen? In Oostkapelle zijn gezellige winkels, evenals in Middelburg, Domburg, Zoutelande  en Veere.

Bezoek pittoreske stadjes zoals Veere en Zierikzee

Steden
Steden
Steden

Attracties en musea

- Delta park Neeltje Jans: alle informatie over de bouw van de Delta werken en diverse attracties.
- Het watersnoodmuseum: een van de meest interessante musea van Nederland waar het verhaal van de watersnoodramp in 1953 wordt verteld.
- Het Polderhuis: het Dijk- en Oorlogsmuseum in Westkapelle. O.a. indrukwekkende expositie over de inundatie tijdens WOII.
- Terra Maris: museum voor natuur en landschap. Het is prachtig gelegen aan de rand van het bos, in de orangerie van Kasteel Westhove. Het hele jaar door zijn er speciale activiteiten voor kinderen.
- Voor de kinderen is er nog veel meer te doen: in speelpark Mini Mundi vindt u naast miniatuur Walcheren (het Madurodam van Zeeland) diverse attracties voor kinderen en een binnenspeeltuin.
Bij speelboerderij de Jonge Johannes, Hof Poppendamme, speelpaleis Bambini en Zwierelantijn binnenspeeltuin kunnen de kinderen heerlijk hun energie kwijt.
- Bij het Arsenaal in Vlissingen is een zeeaquarium, de Arsenaaltoren, scheepssimulator en tal van andere attracties.
- Er zijn verschillende kaasboerderijen waar u ambachtelijk gemaakte kaas kunt kopen; ook worden er rondleidingen verzorgd.